A WebHorizon egy olyan vállalkozás, amely személyre szabott online megoldásokat kínál kis és középvállalkozásoknak.
Az ügyfelek igényeit mindig szem előtt tartjuk, és kreatív, egyedi megközelítést alkalmazunk weboldalak tervezésében és fejlesztésében.
Professzionális weboldal karbantartási szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy az oldalak hatékonyan és zavartalanul működjenek. Arculattervezési szolgáltatásainkkal pedig egyedi és kreatív megjelenést biztosítunk Az általunk kínált social media szolgáltatások segítségével könnyen és hatékonyan jelenhet meg az ügyfél a közösségi média felületein.

A WebHorizon a webkarbantartáson kívül, egyedi fejlesztést és üzleti terv megalkotását is kínálja. A webdesign és marketing anyagok tervezése, hirdetéskezelése is része a szolgáltatásainknak. A folyamatos ügyfélszolgálat heti 7 napon át biztosítja, hogy ügyfeleink minden kérdésükre azonnal választ kapjanak.

A WebHorizon emellett ingyenes marketing és web tanácsadást is nyújt.

“Az ügyfelek igényei mindig az elsődlegesek számunkra, és minden esetben egyedi megoldásokat kínálunk számukra. A WebHorizon célja az, hogy partnereink elégedetten távozzanak, és elégedettségüket biztosítjuk szolgáltatásaink magas minőségével és folyamatos támogatásunkkal.”

a WebHorizon csapata

0 +
Projekt
0 +
Elégedett Cég & Vállalkozó
0
országból